Skip to main content

Hus XIV (smyg)öppnar!

Äntligen har dagen kommit då Hus XIV kan slå upp portarna! Efter nästan ett års arbete med att totalrenovera fastigheten så har nu Sveriges, högst troligt, finaste cigarrlounge sett dagens ljus! Här hittar du bland annat sittmöbler specialgjorda utanför London och lampor från av de förnämsta tillverkarna. Hus XIV erbjuder en unik miljö där man kan sitta och puffa sin favoritcigarr eller pipa, antingen i lugn och ro eller i goda vänners lag. Förutom cigarrintresserade privatpersoner så inriktar vi oss även på företagare där loungen bland annat ger möjlighet till att sitta och jobba, att nätverka med andra företagare samt att kunna hyra lokalen för att ha exempelvis ledningsgrupps- eller styrelsemöten.

Om du inte redan gjort det, så läs gärna mer om Hus XIV här på hemsidan och tveka inte att kontakta oss om du vill bli medlem eller har några frågor som inte besvaras i vår FAQ.

Under c:a ett år så kommer vi vara mycket restriktiva med antalet medlemmar, detta då vi vill testköra konceptet och ta in återkoppling från våra medlemmar för att se vad som fungerar bra och var vi kan göra förbättringar. När denna inkörsperiod är klar så kommer vi öppna upp för fler medlemmar.